Συνεχίζονται οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και την Παρασκευή 06/01. Η θερμοκρασία το μεσημέρι ξεπέρασε τους 18 βαθμούς Κελσίου, ακόμη και σε περιοχές των βορείων ηπειρωτικών. Η μέγιστη τιμή της σημειώθηκε στην Παλαιόχωρα Χανίων και ήταν ίση με 20.4 βαθμούς Κελσίου. Στον σχετικό πίνακα παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που κατέγραψαν τις υψηλότερες θερμοκρασίες το μεσημέρι της Παρασκευής 06/01.
Οι ανέφελες συνθήκες που επικράτησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας συνετέλεσαν στο να καταγραφούν αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες το πρωί της Παρασκευής 06/01 σε πολλές περιοχές της χώρας. Η ελάχιστη σημειώθηκε στο Οχυρό Νευροκοπίου και ήταν ίση με -4.6 βαθμούς Κελσίου. Στον σχετικό πίνακα φαίνονται οι 8 σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που κατέγραψαν τις χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες.
Κορυτσά | ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ | 0°C |
Αυλώνας | ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ | 6°C |
Κεσάν | ΚΑΘΑΡΟΣ | 1°C |
Σκόδρα | ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ | 4°C |
Μπεράτ | ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ | 6°C |
|
|
μετεωρολογικοί
σταθμοί |
χάρτες κεραυνών
|
meteonow
|
κάμερες
|
ο καιρός στην Ευρώπη
|
ο καιρός
στον κόσμο |
ιστιοπλοϊκοί
χάρτες |
χάρτες
κύματος |
χάρτης
παραλιών |
χάρτες σκόνης
|
χάρτες
UV |
Ανεμολόγιο
|
Όσλο | ΚΑΘΑΡΟΣ | 13°C |
Αιάκειο/Κορσική | ΚΑΘΑΡΟΣ | 19°C |
Αμστερνταμ | ΚΑΘΑΡΟΣ | 15°C |
Βαρκελώνη | ΚΑΘΑΡΟΣ | 18°C |
Βαρσοβία | ΚΑΘΑΡΟΣ | 9°C |
Βελιγράδι | ΚΑΘΑΡΟΣ | 18°C |
Βιέννη | ΚΑΘΑΡΟΣ | 16°C |
Βουδαπέστη | ΚΑΘΑΡΟΣ | 17°C |
Βουκουρέστι | ΚΑΘΑΡΟΣ | 19°C |
Βρυξέλλες | ΚΑΘΑΡΟΣ | 14°C |
Honolulu | United States | 27°C |
Melbourne | Australia | 13°C |
Sydney | Australia | 19°C |
Tokyo | Japan | 12°C |
Vladivostok | Russia | 0°C |
2009: Υψηλές θερμοκρασίες στη Βορειοδυτική Ελλάδα με τη μέγιστη θερμοκρασία να φτάνει τους 24 βαθμούς σε Φλώρινα και Γρεβενά. |